Galerie

Ze nemen de kleur van hun omgeving aan en veranderen in de loop van de dag van uitstraling. een sieraad in de tuin of in huis. Alle beelden zijn een unicum.

uit 2005 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Paris

Paris

2017

Voorbeeld voor dit rvs beeld is de eifeltoren, her van beeld is gepolijst en heeft geslepen lijnen op de vlakken. Het beeld is gemonteerd op een hardstenen sokkel van 10x10x10 cm

Urn koker

Urn koker

2017

Rvs beeld DE VLAM met holle granieten sokkel waarin 3 gelijdestrips zijn aangebracht waarin de askoker kan worden gefixeerd.

URN (schildersezel)

URN (schildersezel)

2013

rvs URN in de vorm van een schildersezel, deze URN heb ik gemaakt voor mijn vrouw. In het schilderij zit haar as.

verbonden

verbonden

2015

Het RVS beeldje Verbonden bestaat uit 2 platen de een gematteerd en de ander gepolijst. Bovenaan komen de platen verdraaid samen. Het RVS beeldje is gemonteerd op een halfedelsteen oranje calciet.

de vlam

de vlam

2014

Het RVS beeld De Vlam heeft gepolijste en gematteerde kanten in de gematteerde zijde zijn kleine vlammetjes gepolijst. Het RVS beeld is gemonteerd op een ronde hardstenen sokkel hoog 75 cm.

rvs beeldje Vertrouwen

rvs beeldje Vertrouwen

2013

Speciaal ontworpen rvs beeldje voor de Nacht van de Vluchteling. Dit beeldje, voorstellend een gezin die terugkeert op schone grond, heb ik beschikbaar gesteld voor dit goede doel. Het ruimen van landmijnen  in Zuid Soedan. Op dit beeldje kan geboden worden tot vrijdag 10 mei 12.00. www.nachtvandevluchteling.nl/anneliesverbeek

De Haand

De Haand

2012

r.v.s. beeld   De Haand is een combinatie van 2 beelden die samen 1 beeld vormen. éérste beeld  DE Haan tweede beeld De Hand Het beeld heeft gematteerde en gepolijste kanten. Het beeld staat op een granieten sokkel 15x15 x78cm totale hoogte beeld + sokkel 155cm  

G-sleutel poes MELODIE

G-sleutel poes MELODIE

2011

Dit rvs beeld is een combinatie vab een G-sleutel en een poes. "genaamd Melodie". De kanten zijn gematteerd en gepolijst. Het beeld staat op een granieten sokkel h103 b22 en d15 cm De tolale hoogte is 165 cm

in love

in love

2011

2 rvs beelden die met elkaar verbonden zijn en samen een bloem vormen. de kanten zijn gepolijst en gematteerd. het beeld heeft 2 lange stelen die verankert zijn in een zware voet.  

in balans

in balans

2010

Het RVS beeld In balans heeft gematteerde en gepolijste kanten en staat op een vierkante granieten sokkel.

raindrop

raindrop

2010

RVS beeld druppel heeft gemateerde en gepolijste vlakken. Onderstel is mat.

verdraaid

verdraaid

2010

Verdraaid heeft gepolijste en gematteerde kanten en staat op een granieten sokkel  

fantasie

fantasie

2009

Dit abstracte beeld heb ik gemaakt om de geest te prikkelen en creativiteit bij mensen aan te wakkeren.

golf

golf

2009

Door 2 los van elkaar staande beelden te combineren, is deze golf ontstaan. De boven en onderkant zijn gematteerd, de zijkanten zijn gepolijst Het kunstwerk staat op een halfedelsteen blauwkwarts. De blauwkwarts is gemonteerd op een granieten sokkel  h 103   b 20   d 10 cm    

in de bloei

in de bloei

2008

gepolijste uiteinden en met strepen bewerkte zijkanten waardoor het beeld steeds door lichtinval verandert inclusief ronde hardstenen sokkel.

Banjovogel

Banjovogel

2008

Dit beeld is ontstaan door de banjo te combineren met een vogel.inclusief granieten sokkel

Samen

Samen

2017

Het RVS beeld samen bestaat uit 2 beelden die aan de onderkant een hart vormen elkaar kruisen en bovenaan weer bijelkaar komen.
Dit werk heeft zowel gepolijste als gematteerde kanten.
Het beeld staat op een sokkel van Nero Profando.
Ook kan in deze sokkel een URN koker geplaatst worden.

vioolvogel

vioolvogel

2008

combinatie tussen viool (abstrakt) en een vogel inclusief granieten sokkel, dit rvs beeld is gemonteerd op een half edelsteen avonturijn.

dubbeldoorkijk

dubbeldoorkijk

2007

vogel waar je op twee manieren doorheen kunt kijken

urn van rvs

urn van rvs

2009

URN van RVS, Dit beeld met levenstrap heeft horizontale strepen die de leeftijd van mijn vader weergegeven. Door de ongelijke treden wordt zijn leven uitgebeeld.

vaas

vaas

2006

vijfkantige vaas met gepolijste uitlopers

onder de hoed

onder de hoed

2005

afgeleid van een oude nagel